Tendinte Designeri

Descoperă cele mai noi colecții de la designerii preferați

Descoperă cele mai noi colecții de la designerii preferați

Dacă ești pasionat de modă, cu siguranță ești mereu în căutare de designeri noi și de colecții inedite. În acest articol, îți prezentăm câțiva designeri cu colecții noi și interesante pentru sezonul actual.

  1. Stella McCartney

Stella McCartney este un designer cunoscut pentru abordarea sa sustenabilă în modă. Colecția sa pentru sezonul actual este inspirată de natură și include multe piese din materiale sustenabile, precum bumbac organic și lână reciclată. Printre piesele sale se numără jachete din piele vegană, fuste midi și rochii elegante.

  1. Virgil Abloh

Virgil Abloh este un designer american cunoscut pentru abordarea sa inovatoare în modă. Colecția sa pentru sezonul actual include multe piese cu mesaje puternice, precum cămăși cu inscripții și tricouri cu mesaje. Printre piesele sale se numără și pantaloni largi și jachete cu imprimeuri interesante.

  1. Gucci

Gucci este un brand italian cunoscut pentru stilul său opulent și elegant. Colecția sa pentru sezonul actual include multe piese cu imprimeuri puternice și culori vibrante. Printre piesele sale se numără bluze cu volane, rochii midi și pantaloni cu imprimeuri florale.

  1. Balenciaga

Balenciaga este un brand francez cunoscut pentru stilul său contemporan și inovator. Colecția sa pentru sezonul actual include multe piese oversize și jachete voluminoase. Printre piesele sale se numără și fuste midi cu imprimeuri interesante și rochii din piele cu umeri supradimensionați.

  1. Alexander McQueen

Alexander McQueen este un brand britanic cunoscut pentru stilul său romantic și dramatic. Colecția sa pentru sezonul actual include multe piese elegante, precum rochii midi și fuste cu volane. Printre piesele sale se numără și jachete din piele cu detalii inedite și bluze cu imprimeuri florale.

  1. Off-White

Off-White este un brand american cunoscut pentru abordarea sa modernă și inovatoare în modă. Colecția sa pentru sezonul actual include multe piese cu imprimeuri grafice și inscripții puternice. Printre piesele sale se numără tricouri oversize, jachete cu buzunare largi și fuste cu volane.

În concluzie, designerii de modă continuă să creeze colecții noi și interesante pentru sezonul actual. Indiferent de stilul tău personal, cu siguranță vei găsi ceva potrivit în colecțiile lor inedite și îndrăznețe.