Suplimentele alimentare sunt produse care conțin substanțe nutritive, cum ar fi vitaminele, mineralele, plantele medicinale și alte ingrediente, care sunt …
Consumul moderat de cafea sau ceai poate aduce beneficii pentru sanatatea generala.
Consumul moderat se referă la cantitatea de cafea și ceai pe care oamenii o pot consuma într-o zi fără a …
Etichetarea nutrițională poate ajuta la identificarea alimentelor bogate in nutrienti si la evitarea celor nesanatoase.
Etichetarea nutrițională este un subiect de mare importanță în ceea ce privește alimentația sănătoasă și conștientizarea consumatorilor asupra valorii nutriționale …
Gatirea la aburi, la gratar sau la cuptor sunt metode sanatoase de preparare a alimentelor.
Gatirea la aburi este o metoda de preparare a alimentelor care implica utilizarea vaporilor de apa pentru a gati. Acest …
Reducerea consumului de alimente bogate in grasimi saturate poate proteja impotriva bolilor de inima.
Grăsimile saturate sunt un subiect de mare importanță în ceea ce privește sănătatea inimii. Consumul excesiv de grăsimi saturate poate …
Gustarile sanatoase, precum fructele proaspete sau nucile, pot fi optiuni excelente intre mese.
Snacking-ul sănătos este o componentă importantă a unei alimentații echilibrate și poate aduce numeroase beneficii pentru sănătatea noastră. Înlocuirea gustărilor …
Consumul moderat de proteine animale sau vegetale poate asigura aportul necesar de proteine.
Proteinele sunt unul dintre cele trei macronutrienți esențiali pentru organismul uman, alături de carbohidrați și grăsimi. Ele sunt esențiale pentru …
Planificarea meselor poate contribui la evitarea alegerilor nesanatoase in timpul zilei.
O alimentație sănătoasă este esențială pentru menținerea unei vieți sănătoase și echilibrate. Planificarea meselor poate fi o modalitate eficientă de …
Micul dejun este important pentru furnizarea de energie si concentrare pe parcursul zilei.
Micul dejun este considerat de mulți specialiști în nutriție ca fiind cea mai importantă masă a zilei. Este prima masă …